Opplæring

Spill med oss, vi vil ha deg med!

PROSJEKTET: Høsten 2018 startet vi et prosjekt med rekruttering som mål. Prosjektet gikk ut på at alle som ville, kunne få opplæring på et korpsinstrument. Promoteringen gikk over all forventning og da vi skulle starte opp i august 2018, var det 25 påmeldte. Etter det fant noen ut at dette dessverre ikke var noe for dem, men samtidig kom det til nye. Nesten alle som var med på prosjektet fra 2018 er nå en del av korpset og fremgangen og iveren har ikke stilnet. Nå jobber vi målrettet videre for å få enda flere inn i rekkene våre og utvikle og ta godt vare på alle vi har. Korona-perioden har vært tøff for mange, men det faktum at vi ikke har mistet ett eneste medlem i perioden vitner om et godt miljø med høy trivsel!  
BLI MED! Har du et brennende ønske om  å rett og slett bare skaffe deg en hobby for livet, fellesskap og nye bekjentskaper, så er Torpemusikken stedet for deg! Vi har fortsatt plass til deg! 
Spiller du, eller ønsker å lære deg å spille for eksempel klarinett, tuba, horn, trombone eller slagverk, så skal vi legge absolutt alt til rette for at du vil bli en av oss!
Fikk du ikke med deg dette da vi startet opp, men kunne tenke deg å være med, ta kontakt så ser vi hva vi får til!

For påmelding, kontakt oss på

Telefon: 924 02 266 (Rino Andreassen), 414 72 980 (Lise Smedbakken)

Mail: kontakt@torpemusikken.no

 

eller via kontaktskjema her på siden!

[wpforms id=»403″]