Opplæringsprosjekt

Vi tilbyr opplæring av et korpsinstrument til alle som ønsker. Kurset er igang, men ta kontakt om du vil være med, så ser vi hva vi får til!

Spill med oss, vi vil ha deg med!

I 2020 er Torpemusikken 100 år. Frem mot jubileet har vi et stort ønske om å rekruttere nye medlemmer. Vi setter igang et prosjekt med dette som mål allerede høsten 2018. Prosjektet går ut på at alle som vil, kan få opplæring på et korpsinstrument. Har du aldri tatt i et instrument, men alltid kjent at beina går i takt med korpset, eller har du spilt før og kan bittelitt? Er du 19 år, 75 år eller kanskje eldre? Du er hjertelig velkommen til oss uansett ferdighetsnivå, ambisjon eller alder! Vi ønsker folk til alle korpsinstrumenter, for eksempel trompet, tuba, horn, klarinett, trombone, baryton, trommer og saksofon, for å nevne noen.

Koster ingenting

Vi i Torpemusikken vil gi opplæring til personer som har lyst til å spille i korpset vårt, helt gratis! Det eneste vi vil ha tilbake, er at du blir med oss som medlem. Planen er at deltakerne på kurset skal gjennom den opplæringen som trengs for å lære å spille, eller bare friske opp hukommelsen. Du velger selv hvilket instrument du vil lære å spille, men det kan være fullt besatt på noen instrumenter. Kurset går over et semester. Grunnopplæringen vil bli gitt av godt kvalifiserte instruktører som kan instrumentet og kan gi den mest effektive opplæringen, så du får mest mulig utbytte av øvelsene. Du vil du få en «fadder» i en av korpsets erfarne medlemmer. Vi legger med andre ord alt til rette for at du skal få realisert drømmen om å spille i korps! Den viktigste suksessfaktoren er imidlertid deg selv. Vi legger ikke skjul på at opplæringen vil kreve en del egeninnsats, men vil også gi deg mye glede. Bli med, og du har en hobby for livet!
Kurset vil bli holdt på Torp skole høsten 2018. Påmeldingsfristen er ute, men hvis du har et ønske om å være med på dette fantastiske tilbudet, bare ta kontakt! Vi har fått flere påmeldinger nå som prosjektet har kommet i gang, men er nå dessverre nødt til å si stopp på enkelte instrumenter. Vi kan fortsatt tilby kurs på klarinett, tuba, trombone og horn. Har du et ønske om et annet instrument vil vi også gjerne høre fra deg, men på grunn av instrumentbeholdning og hvor langt deltakerne har kommet i kurset, må vi kontakte deg når det blir ledig plass, eventuelt et nytt kurs.

For påmelding, kontakt oss på

Telefon: 924 02 266 (Rino Andreassen), 414 72 980 (Lise Smedbakken)

Mail: kontakt@torpemusikken.no

eller via kontaktskjema her på siden!

 

[wpforms id=»403″]