Opplæringsprosjekt

Spill med oss, vi vil ha deg med!

I 2020 er Torpemusikken 100 år. Frem mot jubileet har vi et stort ønske om å rekruttere nye medlemmer. Høsten 2018 startet vi et prosjekt med dette som mål. Prosjektet gikk ut på at alle som ville, kunne få opplæring på et korpsinstrument.  Kurset gikk over all forventning og da vi skulle starte opp i august 2018, var det 25 påmeldte. Etter det har noen funnet ut at dette dessverre ikke var noe for dem, og samtidig har det kommet til nye, så det tallet er ganske uforandret.
Nå har flere av de nye begynt å ta plass i korpset og deltar på øvelsene parallelt med opplæring, mens noen ikke er helt klare enda. Det er uansett gledelig å se fremgangen og iveren hos alle deltakerne!
Det har vært stor pågang på Soxofon og Fløyte og vi er nå dessverre nødt til å si stopp på disse instrumentene for denne gang. Har du derimot et brennende ønske om  å rett og slett bare skaffe deg en hobby for livet, fellesskap og nye bekjentskaper, så er Torpemusikken stedet for deg! Vi har fortsatt plass, selv om det begynner å bli trangt om plassen på Torp Skole.
Spiller du, eller ønsker å lære deg å spille Klarinett, Tuba, Horn, Trombone eller Slagverk, så skal vi legge absolutt alt til rette for at du vil bli en av oss!
Hvis du ikke fikk med deg dette da vi startet opp, men kunne tenke deg å være med, ta kontakt, så ser vi hva vi kan få til!

For påmelding, kontakt oss på

Telefon: 924 02 266 (Rino Andreassen), 414 72 980 (Lise Smedbakken)

Mail: kontakt@torpemusikken.no

eller via kontaktskjema her på siden!