VELKOMMEN TIL SOMMERKONSERT!

Sommerkonsert på Torp bruk den 25.06.2022 kl. 17.00


Torp Musikkorps ønsker hjertelig velkommen til sommerkonsert på Torp bruk! Vi får endelig gjennomført konsert i opprinnelseslokalene våre! Planen vår var opprinnelig å holde konserten i jubileumsåret 2020, men som alle vet gikk lite som planlagt det året. Nå er hverdagen tilbake, vi får øve og ikke minst holde konserter igjen. For snart 102 år siden ble Torp fagforenings musikkorps stiftet og det var arbeiderne på Torp bruk som utgjorde medlemsmassen. Som en hyllest til de som la grunnlaget for korpset vårt, skal vi tilbake til røttene for å holde sommerkonsert med påfølgende feiring etterpå. Konserten holdes i den store hallen som er igjen på bruket, mens grilling og salg vil foregå i sola ved sydveggen på lokalet. Det vil bli salg av mat og drikke med rettigheter både under og etter konserten. Vi rigger til med griller, bord og stoler og legger til rette for en fin St.Hans-lørdag i sommerværet på Torp bruk. Lokalsamfunnsutvalget er med og bidrar og vi håper så mange glade tørpingær som mulig vil være med å feire med oss! Er du annenstedsfra er du selvfølgelig også hjertelig velkommen!

Konserten

Repertoaret er inspirert av nærheten til sjøen og elva og har et sommerlig preg. Her blir det sommerstemning, garantert! Tidligere leder i Torpemusikken Dag Solheim er med som konferansier og som solist er vi så heldige å ha fått med oss Aurora Reed-Jenssen. Aurora har vært med oss tidligere som solist under ABBA-konserten vi hadde på Denofa i 2019. Det vil også bli allsang under konserten og med oss til å lede denne har vi fått med oss Fredrikstad trekkspillklubb. Dette blir årets happening på Torp, så her er det bare å møte opp i hopetall!

Konserten starter kl 17.00. Voksenbillett 200,- ,barn kommer inn gratis!

Aurora Reed-Jenssen
Fredrikstad Trekkspillklubb

Legg igjen en kommentar