Infomøte om opplæring!

Det blir infomøte om opplæringsprosjektet vårt den 20.6 klokken 19.00 på Torp Skole. Møtet vil bli holdt i et klasserom over gymsalen, med inngang fra oppe i skolegården. Parkering blir i skolegården. Vi kommer til å informere om veien videre i prosjektet. Dere som ikke har bestemt dere for hvilket instrument dere vil spille riktig ennå, vil få muligheten til å se på og også prøve noen instrumenter slik at valget kanskje blir enklere å ta. Torpemusikken har egentlig tatt ferie, men de av medlemmene som skal være faddere  er også invitert til møtet. Vi serverer kaffe og kanskje noe å bite i.

Hvis det er spørsmål er det bare å ta kontakt, så skal vi svare så godt vi kan!

Vi håper å se så mange av dere som har meldt dere på som mulig. Vi gleder oss til å hilse på dere!

Legg igjen en kommentar