Samling med påmeldte

På onsdag 20.6 hadde vi et informasjonsmøte på Torp skole. Nesten alle som er påmeldte til opplæring møtte opp og det bekrefter interessen. Vi har 17 navn på lista og det er utrolig gøy for oss i Torpemusikken.

Vi ga litt info om hva som skal skje fremover og de påmeldte fikk stille spørsmål og velge instrument. Alle fikk sjansen til å presentere seg og fortelle litt om sin bakgrunn og instrumentvalg. Det var veldig hyggelig å hilse på alle de påmeldte. Flere medlemmer i Torpemusikken møtte også opp for å hilse på, og praten gikk lett når møtet var over.

Oppstart

Oppstart for prosjektet blir torsdag den 30.8 kl 19.00 i gymsalen på Torp skole. Da vil alle deltakerne få presentert en fadder som de kan spørre om de lurer på noe. Fadderen skal ikke stå for opplæringen, men bistå ved spørsmål om instrument eller noter, samt å sørge for at den påmeldte ikke står alene. Det er viktig for oss at alle de nye medlemmene skal bli like godt mottatt og bli en del av gjengen fra første stund. Vi setter trivsel veldig høyt i Torp!

Deltakerne vil også få utdelt instrumenter denne dagen. Vi har flere instrumenter til service for at alle skal få et godt instrument å spille på. Vi mangler noen få, men er på stadig jakt etter disse.

Det er også fin spredning i instrumentgruppene. Vi har fått inn folk på trompet, baryton, fløyte, trombone, slagverk, klarinett og saxofon. VI GLEDER OSS TIL FORTSETTELSEN!

 

PS! Det er fortsatt mulig å melde seg på om du ikke har gjort det allerede!

Legg igjen en kommentar