Vellykket oppstartsmøte!

Torsdag den 30.8 hadde vi oppstartsmøte for alle påmeldte til opplæring. Tallet har økt til 23 påmeldte gjennom sommeren og oppmøtet var intet annet enn fantastisk. 18 av 23 møtte opp! Møtet startet med at de nye medlemmene fikk ta plass i korpset sammen med instrumentgruppene de skal tilhøre, uten instrument selvsagt. Praten fløt fint og stemningen var upåklagelig. Etter å ha gjennomført en enkel oppvarming og blåst gjennom en marsj fikk hvert nye medlem tildelt en fadder. Deretter fikk de utdelt instrumenter og nødvendig tilbehør. Noen fikk også prøvd seg på noen toner.

Etter at instrumenter var delt ut var det mange som ble med videre på øvelsen for å høre. Korpset skal denne høsten arrangere filmkonsert på Folkets hus i Torsnes. Konserten holdes den 4.11. Vi prøvde ut flere kjente stykker og det var tydelig at et falt i smak, selv om det er lenge til konsert. Det var mange som syntes filmkonsert hørtes spennende ut, og noen tok til og med noter med seg hjem for å se på.

 

Gjennomgansmelodien hos de nye var at «Jeg får prøve, så får vi se hvordan det går». Etter å ha sett både oppmøte og engasjement hos de nye, og ikke minst engasjementet hos de erfarne korpsmusikantene, vil jeg si at dette kommer vi til å klare alle sammen!

Takk for et fint oppstartsmøte, dette blir bra!

Legg igjen en kommentar