Oppstart 2019!

Juleferien er over og vi starter opp igjen torsdag 10.1 kl 19.00 på Torp skole. Håper alle har hatt en deilig julefeiring  og er klare for et nytt korpsår! Det jobbes med en bedre kalender og terminlisteløsning for hjemmesiden. Den eksisterende løsningen vil bli oppdatert frem til den nye er på plass, men forhåpentlig er det noe som skjer innen kort tid. Vi trenger også to mennesker som kan hjelpe til med å administrere nettsiden og facebook-siden vår. Som dere kanskje har merket, har det vært lite aktivitet høsten 2018 fordi vi som administrerer begge sidene har hatt litt andre prosjekter å tenke på. Derfor trenger vi flere mennesker som kan dele ansvaret, så det ikke blir så store opphold fremover. Hvis du vet om noen som kunne tenke seg å hjelpe oss eller selv vil være med på dette, si fra til Martine eller Kristian.

Terminliste for våren 2019 kommer snart! De som var på juleavslutningen, fikk utdelt kalender der, og snart ligger den også her elektronisk.

SEES PÅ TORSDAG!

Legg igjen en kommentar