Vellykket oppstart!

Da er vi igang å jobbe med vårens prosjekt, som er vårkonserten vi skal ha den 31.3. Konserten vil bli holdt på Folkets hus i Torsnes og tema for konserten er folkemusikk. Det blir masse musikk med fengende toner og rare taktarter. Vi kan love deg at dansefoten blir vanskelig å holde i ro og det spørs om hatten får henge i fred på stanga si denne ettermiddagen.

Oppstarten i det nye året er unnagjort, og det ble en pangstart for alle, men kanskje mest for de ferskeste musikantene i rekkene. De fleste har fortsatt instruksjon, i grupper eller hver for seg, men nå får de prøve seg og blir oppmuntret til å være med på øvelsen i korpset når de er klare. Tonene begynner å komme seg og det er veldig gøy å se at de finner seg til rette i korpset. Det er imponerende å se innsatsen deres!

Nytt av året er at det har blitt montert lyddempende plater i taket og på veggene i gymsalen. Det gjør at lyden blir dempet betraktelig og vi slipper å henge opp de store teppene vi til nå har brukt for å minske klangen i rommet.

Nå er kalenderen her på hjemmesiden oppdatert og først på programmet står «Korpsets venner- konsert». Da åpner vi dørene for alle som vil komme å høre på, inkludert våre kjære korps-venner. Vi spiller gjennom det vi føler vi kan presentere av det stoffet vi øver på mot Vårkonserten. Det serveres kaffe og kaker og vi selger lodd. Korps-hatten vil også ligge fremme.

 

Legg igjen en kommentar