Vårkonsert 2019 – Folketoner i «Tæsse»

Da var våren kommet og det er tid for vår årlige vårkonsert. Tema denne våren er Folketoner og konserten er, etter det fabelaktige publikumsoppmøtet på forrige konsert, lagt til Torsnes. Altså Folketoner i «Tæsse». Om vi blir belønnet med fullt hus også denne gangen vil vise seg til søndag. Vi gleder oss ihvertfall! Vi serverer folkemusikk fra fjern og nær og det blir også en liten forsmak på marsjsesongen.

Konsertstart er søndag 31.3 klokken 17.00 på Folkets hus i Torsnes.

Vi har i flere år holdt vårkonserten på Bøndernes hus i Borge, men etter fjorårets rekrutteringsstunt, så har vi rett og slett vokst oss ut av det lokalet. Vi teller nærmere 45 musikanter på øvelsene om dagen og det er mye takket være stor innsats og lærevilje hos «de nye». Flere og flere prøver seg sammen med korpset og det er en fryd å se hvordan folk tilpasser seg korpset på alle mulige måter, både sosialt og musikalsk. I tillegg kommer det stadig nye og gamle medlemmer til som ønsker å være med i korpset vårt, noe som alltid er like gøy!

Vi gleder oss til konsert og håper å se deg der også!

Legg igjen en kommentar