God start på høstsesongen

Vi har nå hatt tre øvelser siden sommerferiens slutt, og det er utrolig gøy å være TMK’er om dagen!

Fasongen på konserten begynner å ta form. Vi har fått tak i notemateriale fra ABBA og begynner snart pussingen på dette. Highlights from Chess begynner å svinge og Thank You for the Music kommer til å få tårene til å trille hos de lett-bevegelige sjeler. Det jobbes med å få på plass solister og komp, og vi nærmer oss en løsning på dette. Konserten på DeNoFa den 27.10 på Øra kommer til å bli kanon! Sett av datoen!

Forrige øvelse var vi 46 spillende tilstede på øvelsen, og det uten at alle hadde møtt opp. Det er bare helt fantastisk!

Siden oppstarten den 22.8 har vi fått inn tre nye medlemmer. En på Alt-sax, en på Tenor-sax og en som har lyst til å lære seg å spille trompet. Hun startet med instruksjon torsdag den 5.9.  Hjertelig velkommen skal dere være!

 

Legg igjen en kommentar