Seminar

Forrige helg, 12. og 13.10, hadde Torpemusikken seminar på Torp skole. Det ble rekordmange grupper på lørdag og slagverk, fløyte, grovmessing, kornett/trompet, klarinett og saxofon var alle delt inn hver sine grupper. Det ble jobbet godt med ulike klangøvelser, pusteteknikk, og selvfølgelig stoffet til konserten. Det ble mye ABBA i gangene på Torp skole denne lørdagen og til pause hadde Rino trukket «non pølsesnæbbær» til sultne seminardeltakere.

Utover lørdagskvelden samlet over 30 musikanter og respektive seg til fest på Solhøid på Torp. Ryktene sier at det ble mye god mat, drikke og en god dose karaoke denne kvelden. Flott sosialt tiltak!

På Søndag var det fellesøvelse i gymsalen og det høres godt at det begynner å nærme seg konsert. Klangen på fellesøvelsen forteller mye om hvor viktig seminaret er for korpset, og det begynner virkelig å låte bra! Bra jobba av hele gjengen!

Torsdagen etter fikk vi også på plass bassisten, så nå begynner grooven virkelig å sette seg.

Det er bare å glede seg til konserten førstkommende helg, søndag 27.10. klokken 17.00 på DeNoFa selskapslokale på Øra. Detta blir bra!

Legg igjen en kommentar