Strålende konsert!

ABBA- konserten som vi hadde på Velferdshuset DeNoFa på Øra ble en herlig opplevelse.

Unge, lovende og talentfulle solister i Sara Johannessen og Aurora Reed- Jensen. Engasjert og dyktig konferansier i Jon Harald Bjørnson som også er dirigent for våre gode venner i gjestende korps, Gunnarstorp Musikkorps. Dyktig bassist i Cato Holm. Dyktig pianist i Andre Kristoffersen.  Fullt hus med ca 150 tilhørere. Alt dette, pluss beskjedne Torpemusikken med vår trofaste dirigent Gisle Haus i spissen, gjorde søndag 29.10.2019 til en kveld i ABBA’s ånd.

Det ble en herlig kveld med topp stemning og mye god musikk. Fernando, Dancing Queen, Thank you for the music, Waterloo, Ring Ring, og også et lite innhopp av Highlights from Chess. Dette var bare noe av det publikum fikk høre i Velferdshuset til DeNoFa på Øra denne kvelden.

Prosjektet har vært med på å engasjere hele korpset, både gamle og nye medlemmer. Med såpass kjent musikk og fine arr på låtene, har dette vært et fint prosjekt for å få med alle som ønsket å være med. Vi talte 45 spillende på koserten og det var flere som dessverre ikke hadde mulighet til å delta denne kvelden.

Det er veldig gøy å være TMK’er om dagen og vi har det gøy hver eneste øvelse. Førstkommende torsdag begynner jobben frem mot Julekonserten vi skal holde den 8.12.2019 i Kråkerøy Kirke. Deretter går vi inn i et spennende 100 års jubileum med masse aktivitet. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

 

Legg igjen en kommentar