Juni måned!

Da var juni 2018 over og Torpemusikken har vært aktive også denne måneden. Vi har vært på avslutningstur til Gjøvik, hatt informasjonsmøte med de påmeldte til opplæring og spilt på Glommafestivalen.

Sommerturen og sommeravslutningen gikk i år til Gjøvik og Vardal veterankorpsfestival fra den 15-17.6. Det var en super tur med mye musikk, god mat og drikke. En flott festival med mange glade deltakere. Mange flinke folk som jobbet hardt for at alt skulle gå på skinner for oss som deltok denne helgen. Torpemusikken var med på oppmarsj og spilte konsert i byen. Vi fikk også litt hjælp fra Hjælpekorpset på konserten vår da vi var i manko på trompetere. Super festival som ga mersmak for medlemmene våre!

Infomøte med de påmeldte til opplæring ble gjennomført på Torp skole den 20.6. Med 15 av 18 påmeldte tilstede bekrefter det interessen. Mange medlemmer av torpemusikken var også møtt opp for å hilse på. Alle fikk sjansen til å presentere seg og velge instrument. Oppstartsmøte blir den 30.august på torp skole. Da vil deltakerne få utdelt instrumenter og få hilse på resten av korpset. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Tilslutt kan vi ta med at vi ble spurt i all hast om å spille til oppmarsj før Ælveduellen på glommafestivalen. Med god hjelp fra Trosvik veterankorps fikk vi skrapt sammen 20 stykker og spilte opp gjennom gågata og ned til fisketorvet i Fredrikstad. Dagen etter var det nå tradisjonelle oppdraget med å spille ombord i «Sjøblomsten» under pappbåtseilasen. Det har nå blitt tradisjon å spille ombord i båten som går opp og ned elva mens pappbåtene seiler fra start til mål. Morsomt oppdrag som vi håper vi får fortsette med i mange år fremover!

 

Med det ønsker vi alle en riktig god sommer!

Legg igjen en kommentar