GODT NYTT ÅR OG TAKK FOR DET GAMLE!

Nå har vi lagt 2018 bak oss og trådt inn i et helt blankt og nytt år. 2019 er her! Men før vi tar for oss litt av det som skal skje dette året ser vi litt tilbake på det året vi har vært igjennom. Vi i Torpemusikken hadde et fantastisk 2018. Vi hadde en rekke konserter, spilleoppdrag og sosiale tilstelninger i løpet av året. Vårkonserten vår på Bøndenes hus i Borge var som vanlig en suksess med mange fornøyde tilhørere. Sommerturen til Gjøvik var et av de mange høydepunktene sammen med filmkonserten vi arrangerte på Folkets hus i Torsnes. Fullt hus og topp stemning med masse god filmmusikk og bilder på storskjermen gjorde dette til et flott arrangement!  Opplæringsprosjektet vårt var en stor suksess og ga oss over 20 nye medlemmer! De har nå fått ett semester med instruksjon og flere av de er nå klare for å tre inn i korpsets rekker. Noen trenger mer instruksjon og noen få har prøvd, og funnet ut at dette dessverre ikke var noe for dem. Nesten alle var med på noen sanger da vi hadde julekonsert i Kjølstad kirke den 9.desember, og alle som er med videre er topp motiverte for å lære mer og etterhvert bli klare for å spille i Torpemusikken. Det kan ikke sies for ofte hvor gøy det er å lykkes med et slikt prosjekt!

Nå er vi klare for et nytt år, og det kommer mange ting å se frem til også dette året. Vi skal selvfølgelig ha korpsets-venner konsert i februar og Vårkonsert i mars/april. Når mai-oppdragene kommer stiller vi på Tollbodplassen i ny drakt!  Vi har bestemt oss for å bytte ut uniformene som nærmer seg 27 år fordi vi rett og slett ikke har uniformer til å kle opp alle de nye medlemmene. Så kommer den årlige dugnaden på Fangene på fortet der vi holder i trådene da rundt 2500 unger skal gjennom et rebusløp på Kongsten fort. Etter dette får vi nok presset inn en liten sosial tilstelning før vi tar sommerferie. I ferien skal vi naturligvis ut på bøljan blå og spille for pappbåtene som seiler med strømmen, så får vi se om «Sjøblomsten» tåler den nye medlemsmassen vår. Oppdatert kalender med datoer kommer etterhvert!

Legg igjen en kommentar