ENDELIG GJENÅPNING!!!

Norge er endelig åpnet igjen og vi kan øve som normalt!

Etter en lang og usikker periode ser vi frem til å endelig få lov til å utøve hobbyen vår som før! Vi har gjort vår del av dugnaden og fulgt råd, regler, anbefalinger og forbud gjennom hele pandemien. Vi har vært kreative og klart å holde ett visst aktivitetsnivå, med gruppeøvelser og kammermusikk, i tillegg til øvelser og pop-up oppdrag ute i det fri. Frem til nå har vi holdt igjen litt, men førstkommende torsdag håper vi så mange som mulig finner veien til øvelsen!

INGENTING ER SOM Å FÅ LOV TIL Å ØVE MED FULL BESETNING INNENDØRS IGJEN!

Nå retter vi repertoaret vårt inn mot den store jubileumskonserten vår, TORP I 100+1, som skal holdes den 13.11 kl 16.00 i Bibliotekets aula ved Fredrikstad bibliotek, og vi gleder oss! Mer info om konserten vil komme utover høsten!

Legg igjen en kommentar