Vel gjennomført jubileumskveld!

Konserten gikk over all forventning og festmiddagen ble en suksess! En herlig jubileumsfeiring!
48 musikanter på scenen før konsertstart

Endelig fikk vi gjennomført jubileumskonserten og jubileumsfesten vi har ventet på i over ett år, og for en feiring det ble! Selv er vi veldig fornøyde med hvordan konserten ble og tilbakemeldingene har vært svært positive i etterkant, til tross for at Aulaen er en krevende sal med sin store klang. Det var ingen selvfølge at kvelden skulle gå så bra som den gjorde med diverse tekniske problemer i forbindelse med en filmfremvisning, sykdom i rekkene, syk konferansier og lange øvelser to kvelder i forkant, men med løsningsorienterte mennesker finnes det bare utfordringer, ikke problemer. Utfordringene ble løst på løpende bånd og konserten ble en suksess!

Vi vil gjerne få takke alle gjester og gratulanter for oppmerksomheten og en stor takk til publikum som møtte opp og var med å sette en fin stemning under konserten! Takk også til Aleksander «Sinatra» Abelsen for fantastisk sang og herlig, allsidige Desirée Ulvestad Grandahl som i tillegg til å levere meget god sang, sporty stilte opp som konferansier da Dag Solheim måtte melde pass.

Jubileumsfesten ble også en suksess med god mat, taler, sang og dans. En ekstra takk til jubileumskomiteen for den strålende jobben de har gjort med planlegging av jubileumsfest i tillegg til jubileumsboka og planlegging av tur som (forhåpentligvis) kan gjennomføres i september 2022.

På festen fikk vi også hyllet mange av de som har gjennomført opplæringsprosjektet og som har tatt plass i korpsets rekker. De har lagt ned en enorm jobb med å friske opp/lære seg å spille fra bunnen av og det er imponerende at de har hatt tålmodigheten og holdt ut gjennom den tunge perioden vi har vært igjennom. Deres inntog har også dratt med seg flere musikanter og på konserten talte vi hele 48 spillende på scenen. Rett og slett fantastisk!

Tusen takk for en flott jubileumslørdag!

Legg igjen en kommentar