Aktivitet

Vi har en rekke konserter i løpet av året i tillegg til de tradisjonelle marsjoppdragene 1. mai og 17. mai.
Konserter og spilleoppdrag

Vi har en rekke konserter og spilleoppdrag i Torpemusikken gjennom hele året. Vi er et aktivt korps som elsker å spille, og liker å synes. Når vi marsjerer er drillen med og går og det er alltid et populært innslag i opptogene. Her er oversikt over arrangementene vi er med på og arrangerer:

  • I februar arrangerer vi»Korpsets venner – konsert» . Her inviterer vi korpsets venner til gratiskonsert hvor vi presenterer vårens repertoar. Nytt i 2018 er at vi serverte kveldsmat i tillegg til kaffe og kaker, selvfølgelig! En hyggelig gest til trofaste tilhørere!
  • I mars/april har vi hvert år en vårkonsert. De siste årene har temaene vært tadisjonell korpskonsert, konsert med nesten bare norsk musikk og «Husker du?», en slags mimrekonsert med mange svisker.
  • 1.mai er det tradisjonell marsjering på Torp for Borge sykehjem og Emil Mørchs minne.
  • 17.mai deltar vi som oftest tradisjonelle barnetog på Torp og i Fredrikstad sentrum. Etter barnetoget i Fredrikstad holder vi konsert for beboerne på Østsiden sykehjem.
  • I pinsen har vi et godt samarbeid med Fredrikstad Cup hvor vi deltar i opptog på deres offisielle åpning av cupen. I tillegg har vi vår eneste dugnad i Fangene på fortet hvor vi har det gøy med flere tusen cupdeltagere, samtidig som vi tjener penger på det. Flott dugnad!
  • I juni har vi alltid sommeravslutning i en eller annen form. I 2018 går turen til korpsfestival på Gjøvik, og vi er ca 25 stykker som skal på tur.
  • August/September pleier å være rolig, men det hender vi får forespørsler om forskjellige små spilleoppdrag. Har vi mulighet, så stiller vi opp på dette.
  • Oktober/November har vi alltid høstkonsert med forskjellig tema. Ølkveld på øra, Fra Borge til bacalao og Phantom of the opera er noen av konsertene vi har holdt de siste årene. I jubileumsårene er det selvfølgelig stor jubileumskonsert. I 2015 hadde vi med Atle Jensen og Bjørnar Spydevold i Bibliotekets aula på 95 års jubileumskonsert.
  • Desember holder vi i fast tradisjon julekonsert for å sette julestemningen. Korpset har de senere årene vokst ut av Borge kirke, derfor er det bare å følge med hvor neste julekonsert havner! Her har vi ofte med solister eller kor for å spisse stemningen ytterligere. TV’s julafton er også alltid med!