Korpset

Vi er ca. 45 aktivt spillende medlemmer og 4 drilljenter.
Torp Musikkorps

Torp Musikkorps teller i dag ca.45 spillende medlemmer og 5 flotte drilljenter. Vi er en sosial gjeng med stor takhøyde og trivselen teller vel så mye som det musikalske. Vi er et korps som liker å prøve ut nye konsertkonsepter. Vi har for eksempel hatt Bacalaokonsert hvor vi serverte bacalao med passende musikk. Vi har hatt ølkonsert med besøk av ølkjenner og servert spekemat til musikken. Vi liker med andre ord å prøve nye ting. Når vi er ute og marsjerer spiller vi like gjerne Drømmedame, som Gammel jegermarsj.

Korpset ble stiftet i 1920 og har dermed 100 års jubileum i 2020. I den forbindelse ble det i 2018 satt igang et prosjekt som gikk ut på å lære opp nye medlemmer, uansett om de hadde korpserfaring eller ikke. Prosjektet ble en stor suksess og et kjempeløft med over 20 nye medlemmer var en realitet. Det er også satt ned en jubileumskomite som skal jobbe med planleggingen av dette året. Det planlegges en jubileumstur og i 2019 stiller vi også med nye uniformer. De siste års løft gir all mulig grunn til optimisme for fremtiden til Torp Musikkorps.

Vi har alltids behov for flere medlemmer, så ta kontakt om du er interessert! Opplæringsprosjektet var en stor suksess, men vi trenger fortsatt påfyll i flere instrumentgrupper. Det kommer stadig til nye medlemmer og skulle det være sånn at du vil ha litt oppfriskning før du er klar til å bli med, skal vi nok finne en løsning! Som sagt, alle er velkomne i Torp Musikkorps!